Hvordan virker Event manager-appen?

Siddepladser

  • Bekræft/skift terminalnavn
  • Vælg de(n) ønskede billettype(r) (eller søg efter en kategori for at vise de tilgængelige billetter tilknyttet denne kategori)
  • Vælg derefter sædekategorien
    • For at tilføje mere end én kan du klikke på det lille nummerfelt i ordrevisningen og indtaste det - klik 'Færdig' når du er fædig.
    • For at slette en billet, slide til venstre på billetten og klik 'Slet'. For at slette hele ordren skal du klikke på den lille skraldespand i toppen og bekræfte
    • For at sende billetten og kvitteringen via email skal du klikke på den lille kuvert i toppen, indtaste email og klikke 'Færdig'
  • Vælg betalingsform; kontant eller kreditkort → bekræft
  • Som standard er alle billetter sat til 'Indgang nu', hvilket betyder at de vil blive scannet når ordren er gennemført. Hvis du har et enkeltstående tilfælde, hvor kunden skal have indgang senere så klik blot Menu → marker 'Show option runtime' som grøn → 'Færdig'. Du kan nu vælge imellem 'Indgang nu' og 'Indgang senere'
    • Denne indstilling kan ændres via Till settings på nettet via pc.
  • For at refundere en ordre, gå til 'Vis ordrer' → find ordren med Ordre-ID → klik på ordren → klik 'Refunder ordre'

 

Ikke siddepladser

  • Bekræft/skift terminalnavn
  • Vælg de(n) ønskede billet(ter)
    • For at tilføje mere end én kan du enten klikke på billetnavnet indtil du når det ønskede antal eller du kan klikke på det lille nummerfelt i ordreoverblikket og indtaste det - tryk 'Færdig' når du er færdig
    • For at slette en billet skal swipe til venstre på billetten og klikke 'Slet'. For at slette hele ordren skal du klikke på den lille skraldespand i toppen og bekræfte
    • For at sende billetten og kvitteringen via email skal du klikke på den lille kuvert i toppen, indtaste email og klikke 'Færdig'
  • Vælg betalingsmetode; kontant eller kreditkort → bekræft
  • Som standard er alle billetter sat til 'Indgang nu', hvilket betyder at de vil blive scannet når ordren er gennemført. Hvis du har et enkeltstående tilfælde hvor en kunde skal indtaste senere skal du blot klikke på Menu → marker 'Show option runtime' som grøn → 'Færdig'. Du kan nu vælge imellem 'Indgang nu' and 'Indgang senere'
    • Denne indstilling kan ændres via Till settings on web
  • For at refundere en ordre skal du gå til 'Vis ordrer' → find ordren med Ordre-ID → klik på ordren → klik 'Refunder ordre'