Kan man opdele hvilke billetter, der er synlige online og i døren?

Ja det kan du. Under oprettelsen af dine billettyper klikker du på møllehjulet til højre for hver billet, der ønskes synlig til dørsalget, her krydser du af i det lille felt 'Mine gæster skal modtage invitation om kodeord til at kunne købe billet(ter)'. Herefter siger du udgiv på eventet. Derefter går du til → Billetscanning & Dørsalg til venstre i menuen → derefter kasseindstillinger.

Kryds af ved 'Vælg hvilke billetter der skal være synlige i kassen' du kan nu vælge hvilke billetter, der skal være synlige i billetkontoret.

✓ betyder at billetten vil være synlig online men ikke i kassen

✗ betyder at billetten ikke vil være synlig online men synlig i kassen

Gem dine ændringer ved at klikke 'Gem'.