Hvordan logger jeg ind på Billetto-appen?

For at logge ind på Billettos app, skal du have downloadet denne først. Dette kan du gøre i Appstore hvis du har en IOS enhed, eller i Google play store hvis du har en Android enhed.

Du kan herefter enten logge ind med dine konto oplysninger eller med din arrangørnøgle.

Log ind med e-mail og password eller facebook:

1. Du klikker på appen

2. Du vælger om du vil Log ind med facebook eller om du vil fortsætte med e-mail. (Vælger du facebook logger den dig ind med dine facebook informationer)

3. Når du har klikket på fortsæt med e-mail, taster du din e-mail ind og trykker fortsæt.

4. Så taster du dit password ind og tjekker at det er rette e-mail der er skrevet ind.

5. Når alt er udfyldt klikker du log ind.

Du er nu logget ind som billetkøber. For at skifte til arrangør skal du gøre følgende:

1. Nederst til højre i hjørnet finder du en rund cirkel. Denne klikker du på ( Den kan indeholde et billed, hvis du har et billed på din profil)

2. Så kommer der en oval knap frem hvor der står Skift til arrangør

3. Denne klikker du på

4. Nu skifter siden til arrangør, og du burde kunne se alle dine events

Log ind med arrangørnøgle:

1. Du klikker på appen

2. Du klikker Indtast arrangørnøgle ( find din arrangørnøgle her)

3. Du indtaster din arrangørnøgle i øverste kasse

4. Du indtaster herefter dit terminalnavn (den dør/indgang hvorpå i skanner eller sælger fra)

5. Du klikker nu på log ind

6. Den skifter nu til ansat

7. Du kan nu se alle events

Note: Vi anbefaler at du kun logger ind med din e-mail og password for at gøre eller se følgende: oprette event, redigere event, tjekke salgstal eller ligende. Hvis det er for at skanne vil vi anbefale dig at logge ind med arrangørnøglen. Det er kun hvis det er dig som bruger der skal skanne at vi anbefaler at du logger ind med din e-mail og password. Er der ansatte eller frivillige vil vi anbefale jer at bruge arrangørnøglen.