Hvordan logger jeg ind på Event Manager-appen?

Log ind på Event Manager-appen ved hjælp af dit events Arrangørnøgle og Terminalnavn. Gå til Menu øverst for at tilkoble en termisk printer (hvis muligt), rediger sidehoved for kvitteringer osv. Her kan du også finde beløbsrapporter, multiscanner samt logge ud.

Klik på event → du vil nu se et komplet overblik over scannede/forventede billetter og du kan vælge om du ønsker at sælge eller scanne billetter.