Hvordan sælger jeg billetter i døren?

Du kan sælge billetter via vores box office-løsning, der er tilgængelig for både IOS enheder og computere. Vi anbefaler på det kraftigste at anvende vores Event Manager-app til iPads, der kan hentes her.

For at sælge billetter igennem computer, klik da på CalendarManage på dit event → Event Manager. Scroll ned og du vil finde nedstående muligheder. Vælg 'Open in browser' for at sælge billetter via en computer.