Hvordan sælger jeg billetter i døren?

Du kan sælge billetter via vores dørsalgs-løsning, denne er tilgængelig for både IOS og android enheder samt computere. Vi anbefaler dig dog at anvende vores billetto app. Denne kan hentes for IOS enheder i Appstore og for andriod i Google play store.

Sælg billetter via Billetto app

IOS - enheder

1. Du skal først hente din arrangørnøgle - klik her

2. Derefter skal du klikke dig ind på Billetto appen

3. Her skal du klikke på knappen indtast arrangørnøgle

4. Du indtaster din arrangørnøgle i øverste kasse

5. Du indtaster herefter dit terminalnavn (den dør/indgang hvorpå i sælger fra)

6. Du klikker nu på log ind

7. Den skifter nu til ansat

8. Du kan nu se alle events

9. I toppen vælger du nu Dørsalg

10. Herefter vælger du det ønskede event du ønsker at sælge billetter på

11. Du kan nu begynde at sælge billetter

Android - enheder

1. Du skal først hente din arrangørnøgle - klik her

2. Derefter skal du klikke dig ind på Billetto appen

3. Her skal du klikke på knappen indtast arrangørnøgle

4. Du indtaster nu din arrangørnøgle

5. Du klikker nu på log ind

6. Den skifter nu til ansat

7. Du kan nu se alle events

8. Herefter vælger du det ønskede event du ønsker at sælge billetter på

9. Når du klikker på eventet vælger du sælg billetter

10. Her efter indtaster du terminalens navn ind (den dør/indgang hvorpå i sælger fra)

11. Du kan nu begynde at sælge billetter

Sælg billetter via computer

1. Du logger ind på din Billetto profil fra en computer

2. Klikker på Mine events

3. Klikker administrer på eventet i skal sælge billetter til

4. Klikker på Dørsalg & Billetskanning

5. Klikker på Billetto app & Arrangørnøgle

6. Herefter klikker du på ikonet Internet - Åben i browser

7. Her tjekker du at din arrangørnøgle er indsat og indtaster et terminalnavn (hvis der ikke allerede står et)

8. Klik på log ind

9. Så finder du eventet du vil sælge billetter til

10. Klikker på kasse til højre

11. Du kan nu gå igang med at sælge billetter

Note: Hvis du som ejer af profilen er den som skal sælge billetterne, kan du logge ind med din Billetto profil. Det er kun, hvis du ikke ønsker ansatte, skal se alle dine event informationer, omsætning og ligende at i skal anvende arrangørnøglen.