Mobile Betalinger

MobilePay & dit event på Billetto

MobilePay er i øjeblikket kun tilgængeligt for events oprettet på billetto.dk. Denne funktion er slået til som standard når du udgiver et event på billetto.dk, så dine billetkøbere automatisk får muligheden for at vælge MobilePay når de skal til at betale.

MobilePay betalinger er en betalt funktion der opkræves af arrangøren. Som en arrangør har du mulighed for at deaktivere MobilePay for et enkelt event eller for alle events oprettet med din Billetto konto.

Pris

MobilePay betalinger er en betalt funktion. Det koster 2.99 DKK (u/moms) pr. betaling, og betales af arrangøren. Du kan se de omkostninger der opstår som følge af mobile betalinger til hver en tid under Overblik for dit event. For at se dine omkostninger som følge af MobilePay transaktioner skal du gøre følgende:

• Find dit event under Kalender
  • Klik på Administrer ved det pågældende event for at finde Overblik
  • Øverst i dit events Overblik kan du se “Transaktionsomkostninger”, hvis der er påløbet MobilePay omkostninger.

For at deaktivere MobilePay som en betalingsmulighed for hele din konto

• Find Kontooversigten (klik på kreditkortet i øverste højre hjørne)
  • Klik på Betalingsindstillinger
  • Vælg “Nej” under “Accepter betalinger med MobilePay”
  • Klik Opdater for at gemme indstillingerne

For at deaktivere MobilePay som en betalingsmulighed for et enkelt event:

• Find dit event under Kalender
  • Klik på Administrer ved det pågældende event for at finde Overblik
  • Klik på Betalingsindstillinger
  • Vælg “Nej” under “Accepter betalinger med MobilePay”
  • Klik Opdater for at gemme indstillingerne