[ENTERPRISE] Kan jeg bruge kontoniveau-kampagner til alle mine events?

På nuværende tidspunkt understøtter vi kun kampagner oprettet på kontoniveau til at blive aktiveret på events uden faste siddepladser. Hvis du har et event med siddepladser skal du bruge Kampagner på eventniveau.

Bemærk: Kampagnemuligheden er kun tilgængelig for Enterprisekunder på nuværende tidspunkt. Vil du gerne høre mere? Kontakt os endelig.