[ENTERPRISE] Hvad er forskellen på en kampagne på event- og kontoniveau?

Kampagner oprettet på kontoniveau kan aktiveres på tværs af events. All kampagner på kontoniveau kan findes på eventniveau under sektionen "Inherited". Du kan starte og stoppe kampagner på kontoniveau som du ønsker, men disse kan ikke redigeres så snart de er startet på kontoniveau. Du vil skulle starte kampagnen på kontoniveau for at gøre den synlig på eventniveau.