[ENTERPRISE] Hvilke muligheder har jeg for kampagner?

Alt efter hvilken slags kampagne du gerne vil oprette har du forskellige muligheder:

• Du kan vælge "Tid" som et vilkår hvis du vil oprette early bird-billetter.
  • Du kan vælge at uploade en "Målgruppe", hvis du eksempelvis har en gruppe medlemmer som du gerne vil give et særligt tilbud.
  • "Antal billetter i indkøbskurv" lader dig give en rabat hvis en billetkøber bestiller et bestemt antal billetter.
  • Du kan vælge hvilken "Salgskanal" som dit tilbud skal være gyldigt på; f.eks. hvis du vil give en rabat på alle online-transaktioner.
  • Derudover kan du "Generer unik kode", som, når aktiveret på eventet, giver en angivet procentrabat.

Bemærk: Kampagnemuligheden er på nuværende tidspunkt kun tilgængelig for Enterprisekunder. Vil du gerne lære mere? Kontakt os endelig.