[ENTERPRISE] Hvor finder jeg mine kampagner på kontoniveau?

Alle kampagner tilknyttet din Billettokonto kan findes under Din profiloversigt i øverste linje til højre under dit profilnavn.  Her finder du alle Aktive kampagner, Kladder og Afsluttede kampagner ved at klikke på Markedsføring til venstre og derefter kampagner. Her kan du også oprette nye kampagner på kontoniveau.

Bemærk: Kampagnefeaturen er på nuværende tidspunkt kun tilgængelig for Enterprisekunder. Vil du gerne høre mere? Kontakt os endelig.