Kan jeg generere gratis billetter via eventet på Billetto?

Det kan du tro. Billetto har en funktion som hedder "Generer billetter", her kan du sende gratis billetter bagom dit event til sponsorer, medlemmer eller ligende uden beregning. Disse ligner betalte billetter, men når kunden modtager disse vil der fremgå kroner 0 på billetten.

Du finder dette ved at klikke 'Mine events' øverst til venstre, så administrer på eventet og herefter generer billetter til venstre. Så vælger du billetten du ønsker at sende til kunden, taster navn, mail og eventuelt et telefonnummer og generer. Så vil kunden herefter modtage sin billet på mailen.

Note: Du kan kun sende 20 stk billetter af gangen via denne funktion. Dette er en gratis billet du genererer, så selvom du vælger en betalt billet vil den fremgå som gratis for kunden.