Hvordan sletter eller redigerer man en rolle?

Alle roller kan slettes fra en Billetto konto. Sådan gør du:

 

1. Øverst til højre holder du musen hen over din profil og går til Profil overblik.

2. Klik på Arrangør til venstre i menuen

3. Klik derefter på Rollestyring

4. Find den rolle du ønsker at slette og tryk på "skraldespanden"

Efter du har bekræftet med et "OK", vil rollen ikke længere have adgang til kontoen.

 

Bemærk at du kan også selv blive slettet fra din konto. Dette kan dog kun gøres af en Administrator, da de er de eneste der kan slette og tilføje roller.

   


 

Det er ikke muligt at redigere en rolle når den først er tilføjet til en konto. I stedet skal du fjerne den forkerte rolle og tilføje den korrekte.

 

Du kan ikke tilføje en tidligere slettet email til kontoen igen. For eksempel: hvis du har tilføjet en rolle med emailen mads@mail.dk som Financiel ansvarlig, men ville tilføje den som Administrator, så kan du ikke bruge emailen mads@mail.dk til den nye Administrator rolle.