Kan man have en rolle på to forskellige Billetto konti?

Du kan kun bruge hver email en gang. Hvis en email allerede er tilføjet til en Billetto konto eller er brugt til en personligt Billetto profil, kan emailen ikke anvendes som rolle på en Billetto konto. Du kan kun tilføje en ny rolle med en email der ikke er brugt på Billetto. Ellers får du pop-up beskeden "email: er allerede brugt".

Dette er for at sikre, at brugere ikke ved uheld kommer til at logge på en arrangørkonto med deres private email. Hver bruger må derfor have separate Billetto konti: en til arbejdsrelateret medfør og en til privat brug.