Hvordan redigerer jeg min profil som billetkøber?

For at redigere dine profilinformationer skal du blot logge in på din Billettokonto og klikke på dit profilbillede oppe i højre hjørne af skærmen. Der kan du opdatere dine personlige informationer, såsom navn, email og adgangskode, eller forbinde din profil til din Facebookkonto.

Hvis du klikker på "Din offentlige profil" kan du se en forhåndsvisning af den offentlige profil som andre ser den (afhængigt af dine privatindstillinger). Du kan tilpasse din profil efter eget behov ved at klikke på "Rediger". Der kan du redigere dit navn og emailadresse, tilføje profil- og coverbilleder eller ændre dine privatindstillinger.