Jeg vil ikke have at min profil er offentlig. Hvordan slå jeg det fra?

For at ændre dine privatindstillinger skal du blot logge ind på din Billettokonto og

1. Gå til din profil oppe i højre hjørne af skærmen. Du kører derefter hen over dit navn og klikker på profiloverblik.
2. Gå til "Din offentlige profil"
3. Klik på "Rediger"
4. Scroll ned til "Privatindstillinger", hvor du kan slå din offentlige profil fra eller til
5. Husk at klikke på "Opdater profil" for at gemme dine ændringer

Hvis du slår din offentlige profil fra vil dit navn ikke være synligt på offentlige gæstelister på eventsider.