Er det muligt at være flere på for at skanne billetter?

Det er muligt at være flere på for at skanne billetter i døren til dit event. Så længe arrangørnøglen anvendes kan i være så mange i har lyst til.

For at få adgang til arrangørennøglen skal du først hente den under dit event eller din profil fra en computer af. For at se hvordan klik her.

Du kan nu overdrage denne nøgle til dem, som skal skanne for dig. De kan bruge den til at forbinde den til din konto, uden mulighed for at få adgang til dine følsomme kontoinformationer.

De kan også forbinde sig med en computer ved brug af arrangørnøglen for at skanne billetter. De skal bare følge linket her eller ved at downloade vores Billetto app til Android eller IOS enheder.

Note: Husk at følge vores skannings råd for hvordan det er bedst at skanne, samt at logge ind med arrangørnøglen, så ikke alle har adgang til dine event eller kontoinformationer.