Er det muligt for flere ad gangen at scanne til et event?

Det er muligt at tillade andre at scanne billetter i døren uden at give dem fuld adgang til din arrangørkonto. Dette kan gøres ved at generere arrangørnøgler.

Sådan gør du:
1. Gå til "Kalender" oppe i venstre hjørne af skærmen
2. Klik "Administrer" ved siden af det relevante event.
3. Vælg "Event Manager" på listen i venstre side
4. Klik på "Opret din arrangørnøglekode" (Hvis du allerede har oprettet en arrangørnøglekode behøver du ikke at klikke på knappen "Generer ny arrangørnøglekode" - men det kan du sagtens hvis du hellere vil bruge en helt ny kode.)

Du kan nu overdrage denne nøgle til de, som skal scanne for dig. De kan bruge den til at 'connecte' med din konto, uden mulighed for at få adgang til dine følsomme kontoinformationer.

De kan forbinde sig med en computer på https://billetto.dk/event_manager eller ved at downloade vores Billetto app til Android, iPhone og iPad.