Hvordan gensender jeg en billet til en gæst?

Hvis én (eller flere) af dine gæster ikke har modtaget en billet eller har brugt en forkert E-mailadresse til bestillingen, har du mulighed for at gensende eller videresende til den korrekte E-mailadresse. For at gøre dette:

• Vælg “Kalender” i toppen af din Billetto-oversigt
  • Vælg det event som du vil gensende billetten for og vælg “Administrer”.
  • Vælg “Ordrer” (i højre side) under “Salg
  • Find den givne bestilling og tryk på den
  • Du vil nu have følgende muligheder: “Download PDF billet”, “Gensend PDF billet” og “Videresend PDF billet

Du kan vælge “Download PDF billet” hvis du skal bruge en kopi af din gæsts billet.

“Gensend PDF billet” hvis din gæst har indtastet den korrekte E-mailadresse, men ikke har modtaget sin billet.

“Videresend PDF billet” Hvis din gæst har indtastet en forkert E-mailadresse. Derved åbnes din email klient så du let kan sende billetterne til den korrekte email. Hvis du ikke har en email klient på din computer, så skal du klikke Download PDF og sende billetterne som vedhæftning fra din egen email.