Hvordan refunderer jeg en billet for en af mine gæster?

Du kan anmode om en refundering for én eller flere af dine gæster. Du skal enten bruge deres E-mailadresse, navn eller bestillingsnummer (denne bør de have modtaget i en E-mail med ordebræftelsen). For at gøre dette:

• Vælg “Mine events” I toppen af sident
  • Vælg eventet hvor refunderingen skal foretages og vælg “Administer
  • Vælg 'Deltagere' (i menuen til venstre) og klik 'Ordrebehandling'.
  • Find den givne bestilling og tryk på ikonet til højre.
  • Du vil nu have mulighed for at “Anmod om refundering”

Bemærk venligst at refunderinger bliver behandlet i Billetto Supports åbningstid (Man-fre fra kl. 08-15) og at det tager op til 5 arbejdsdage før refunderingen fremgår på din gæsts bankkonto(afhængigt af den anvendte bank). Der kan kun anmodes om refundering for aktuelle events. Bemærk venligst at refunderinger ikke inkluderer Billettos bestillingsgebyr.

Hvis det ikke er hele ordren der skal refunderes men kun dele af ordren, skal du sende en mail til support@billetto.dk med ordre id og billetto id på billetten som skal refunderes tilbage til kunden.

Refusion via Billetto appen:

Ja, du kan godt foretage refusioner via Billetto-appen. Det er dog kun muligt at refundere ordrer, som er foretaget gennem appen.

Bemærk venligst, at hvis du har mere end én til at sælge billetter igennem vores app, så vil refusioner være begrænset til det givne terminalnavn.

Det betyder at hvis en ordre er foretaget fra terminal X, så kan denne kun blive refunderet fra terminal X. Terminal Y vil ikke have adgang til terminal Xs ordrer.

Du skal derfor bare anvende det samme terminal navn til at foretage refusionen på.

1. Du logger ind på appen (klik her)

2. Hvis du logger ind med e-mail, skal du skifte til arrangør, ved at klikke på din profil nederst til højre. Hvis du logger ind med arrangørnøglen vil den skifte til din arrangør profil med det samme.

3. Du klikker på eventet du skal refundere en ordre på

4. Du klikker på dørsalg

5. Du klikker på vis ordre nederst til venstre

6. Du vælger den ordre på listen der skal refunderes og klikker på den

7. Du klikker nu på refunder ordre

8. Der vil nu stå at refunderingen er gennemført.

9. Klik på krydset til højre eller bare i det grønne felt, og gå tilbage til dine events hvis du er færdig med at refundere.

Note: Refusioner kan kun foretages med den oprindelige betalingsmetode. Således kan betalinger kontant kun refunderes kontant, kreditkortbetalinger kan kun refunderes gennem kreditkortterminalen og så videre. Bemærk alle disse betalinger kører udenom BIlletto, da vi ikke fysisk får pengene kontant eller kort ind til os. Vi registrer kun billetsalget for jer.

Note: Man kan ikke anmode om refunderinger på ordre på udbetalte events, man kan kun anmode om refusioner på hele ordre.