Hvordan refunderer jeg en billet for en af mine gæster?

Du kan anmode om en refundering for én eller flere af dine gæster. Du skal enten bruge deres E-mailadresse, navn eller bestillingsnummer (denne bør de have modtaget i en E-mail med ordebræftelsen). For at gøre dette:

• Vælg “Mine events” I toppen af sident
  • Vælg eventet hvor refunderingen skal foretages og vælg “Administer
  • Vælg 'Deltagere' (i menuen til venstre) og klik 'Ordrebehandling'.
  • Find den givne bestilling og tryk på ikonet til højre.
  • Du vil nu have mulighed for at “Anmod om refundering” i højre side

Bemærk venligst at refunderinger bliver behandlet i Billetto Supports åbningstid (Man-fre fra kl. 08-15) og at det tager op til 5 arbejdsdage før refunderingen fremgår på din gæsts bankkonto(afhængigt af den anvendte bank). Der kan kun anmodes om refundering for aktuelle events. Bemærk venligst at refunderinger ikke inkluderer Billettos bestillingsgebyr.

Hvis det ikke er hele ordren der skal refunderes men kun dele af ordren, skal du sende en mail til support@billetto.dk med ordre id og billetto id på billetten som skal refunderes tilbage til kunden.

Note: Man kan ikke anmode om refunderinger på ordre på udbetalte events, man kan kun anmode om refusioner på hele ordre.